Baltasis itališkas vynas TRABACCO Bianco Tavola – subtilus, lengvas, su obuolių atspalviais. Sužavės tuos, kurie mėgsta smagius vakarėlius, didelėje kompanojoje. Mėgstate, kai Jūsų namai kupini jaukaus šurmulio ir artimųjų juoko? Gardžiausių maisto kvapų, kuriuos ragaujant, užgeriama gero vyno taure? Tuomet Jums tikria patiks šis vynas. Tiek dėl savo skonio ir aromatinių savybių. Tiek dėl patogios talpos. Patogioje pakuotėje su rankena – net 5 litrai vyno. Jums beliks jį supilti į gražius ąsočius ir vaišinti svečius, taures pildant iš jų. Jokių vyno kamščiatraukių ir vargo atkemšant. Tik laikas ir dėmesys, skirtas artimiausiems ir brangiausiems bičiuliams.
Baltasis itališkas vynas TRABACCO Bianco Tavola – kokius patiekalus derinti su šiuo vynu?
Jeigu mėgstate svečius pasitikti su gardžiais užkandžiais ir aromatingo vyno taure – puikus pasirinkimas į kompaniją šiam vynui – brusketos. Jas patogu valgyti, o skonių ir pasirinkimų jūra – begalinė. Su ožkos pieno sūrių, figų džemu ir kedrais. Su saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis. Su švelnia buratta ir persikais. Su vytintu kumpiu, šviežiu pomidoru ir rukolos lapeliais. Kiekvienas svečias atras jam patinkantį variantą. Svarbu nepamiršti skrudintą čiabatą paskaninti česnako brūkštelėjimu. O užbaigti – gurkšniu gaivaus balto vyno. Aromatai vienas kitą papildys ir sukurs tikrą šventę skonio receptoriams. Smagaus vakarėlio garantas.
Užkandžių lėkštėje taip pat galite sudėti ir sūrius bei gaivias daržovių lazdeles, kurios taip pat puikiai derės su šiuo vynu.
Kaip patiekti ir vartoti šį vyną
Tam, kad galėtumėte pajusti geriausias šio vyno savybes, turite jį tinkamai atvėsinti. Baltą vyną geriausia tiekti į stalą maždaug +8 – +10 laipsnių temperatūros. Tokią temperatūrą pasieksite vyną įdėję į šaldytuvą. Kiek laiko jame reiktų palaikyti, priklauso nuo to, kokioje talpoje jį vėsinsite. Jeigu dėsite visus 5 litrus, gali tekti palaikyti apie valandą. Tuo tarpu jei vyną išpilstysite į ąsočius, užteks ir pusės valandos šaldymo, vynui atvėsti. Neatšaldykite jo pernelyg stipriai. Kadangi per šaltas vynas tiesiog užmaskuos kai kurias savo aromatines savybes ir Jūs negalėsite pajausti viso jo žavesio.