Balto šokolado saldainiai su pistacijų kremu VERGANI – tai tikras konditerijos delikatesas – kreminis pistacijų kremas, apgaubtas klasikiniu traškiu pieniško šokolado sluoksniu.
Sudedamosios dalys: įdaras (54%), cukrus augaliniai riebalai (kokoso, palmių branduolio, palmių), kakavos sviestas, lieso pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, pistacijos (5,8%), išrūgų milteliai, emulsiklis; sojos lecitinas, kvapiosios medžiagos, katramos ekstraktas, dažikliai.
Gali būti kitų riešutų, kiaušinių, glitimo pėdsakų. Galiojimas: žiūrėti ant pakuotės. Laikyti sausoje vietoje.
Maistinė ir energetinė vertė 100g: 2392 kj/574 kcal
Riebalai – 36,7g
Sočiųjų riebalų rūgščių – 22,7g
Angliavandeniai – 55,1g
Skaidulų – 0,5g
Cukraus – 55,1g
Baltymų – 5,5g
Druska – 0,29g