Sobrero Barolo Ciabot Tanasio D.O.C.G. – nuostabiai sudėtingas ir brandos vertas Barolo iš trijų Castiglione Falletto vynuogynų. Tai klasikinis svaigus aromatas, kurį paryškina raugintos odos, džiovintų slyvų ir juodosios saldymedžio prieskoniai. Skonyje juntamas dinamiškas vaisių skonis, kurį sustiprina tvirti taninai, su amžiumi minkštėjantys. Ryški rubino raudonumo spalva. Gausus ir sodrus nosies aromatas skleidžia sudėtingus veislių aromatus, kuriuose gerai jaučiami rudeninių lapų ir prieskonių tonai, papildomi raugintos odos, likerizuotų džiovintų slyvų, juodųjų saldymedžių niuansais. Skonyje juntami įspūdingi vaisiai, kuriuos sustiprina tvirti taninai, kurie brandinant butelyje taps švelnūs.
Vynuogių veislė: Nebbiolo
Fermentacija: po 35 dienų fermentacijos ir maceracijos nerūdijančiame pliene, kai dangtelis yra panardintas ir siurbiamas oras, po to vyksta pieno ir pieno rūgšties konversija.
Rauginimas: ne mažiau kaip 24 mėnesius brandinama 20 hl ąžuolo statinėje. Išpilstymas į butelius be filtravimo.