“Fazanų padažas” pagaminta iš maltos mėsos. Mėsa ir daržovės lėtai troškinamos atskirai. Fazanų ragu, sodrus ir subtilus padažas, paruoštas pagal Itališkos virtuvės tradicijas. Idealiai tinka makaronų patiekalams ir polentai.
Sudedamosios dalys: Fazanų mėsa 35%, pomidorai, svogūnai, vynas (yra SULFITŲ), kiauliena, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, kaparėliai, morkos, druska, pipirai, česnakai, petražolės, rožiniai pipirai.
Energetinė vertė (100 g): Energija 1122 kj / 272 kcal; Riebalai 26 g. iš kurių sočiųjų 6,2 g.; Angliavandeniai 1,4 g, iš kurių cukrų 0,5 g.; Baltymai 6,6 g; Druska 1,5 g.
Laikymo sąlygos: vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.
Grynasis kiekis: 180 g.
Galioja iki: žr. ant dangtelio.
Kilmės šalis ir gamintojas: Italija, TAB Green Line s.r.l.
Platintojas: MB „Vinitaly Lt“ www.vinitaly.lt, Vilnius, Lietuva.