Kavos mišinys 50% Arabika / 50% Robusta
Kavos mišinys 50% Arabika/ 50% Robusta iš kavos rūšies Rochese buvo sukurtas pabrėžiant Italijos mišinių tradiciją espresso. Jis atskleidžia savo geriausią dalį stebėtinai tankiose ir didelio stiprumo kreminėse pupelėse su vidutiniu tigro spalvos atspalviu. Skonio fazėje jis pasižymi savo saldumu ir beveik nuline rūgštimi. Aromatinė dalis pabrėžiama kakavos, lazdyno ir skrudinto duonos skonio. Intensyviai saldus ir rafinuotas poskonis ilgai papuoš jūsų skonį.
Saugoma šeimos, vadovaujančios Percivale, per 50 metų patirtis, ši kavos mišinio skrudinimo įranga yra jų unikalus bruožas, kuris kiekvieną gurkšnį padaro ypatingu. Kiekvieną proceso etapą prižiūri skrudinimo meistras: dozuoja, renkasi ir pasirenka akies, patirties ir aistros dėka. Mediena, naudojama pupelėms skrudinti, taip pat yra iš vietinių žalių plotų: bukas ir ąžuolas, kurie po apie dvidešimties minučių išskiria kvapą, kurių aromatas pripildo orą.
Nuo augalo iki puodelio – tai šeimos istorija, kuri įtrauks jūsų pojūčius. Daugiau nei penkiasdešimt metų Percivale šeimos Ronchese skrudinimo įmonė tobulina šią meną ir, kaip renesanso amatininkų dirbtuvėse, žinios perduodamos iš kartos į kartą nuo meistro iki mokinio, jungiant patirtį ir inovacijas. Šiandien tai trečios kartos ir lyderiai garsiausių Italijos espresso mišinių platinime.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Gamintojas: Percivale Marco Ronchese skrudinimo įmonė, Italija