Vynas yra raudonos rubino spalvos. Sodrus, švelnių taninų, ilgai išliekančio poskonio.
Juodųjų vyšnių, uogų aromatas puikiai dera su švelniomis saldymedžio ir šokolado natomis.
Skonis vaisiškas sumaišytas su vanile ir moka. Švelniai rūgštokas.
Puikiai dera: raudona mėsa, žvėriena, brandinti sūriai.
Rekomenduojama patiekti +16℃+18℃
Derlius nuimamas rugsėjo mėn. Dirvožemis vidutinės tekstūros su turtingu kalkių komponentu.
Vyno gamyba: šalta maceracija savaitę ir po to 10 dienų fermentacija 20’/22’C su mielėmis. Brandinamas 6 mėnesius prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse.
Apdovanojimai: 98/99 balai – Luka Maroni
Gamintojas: La Bollina
Šalis: Italija Apulija
Metai: 2019
Savybės: sausas raudonas
Vynuogių veislė: Primitivo, Negroamaro, Nero di Troia, Malvasia Nero
Stiprumas: 14%
Grynasis kiekis: 0.75L
Uždarymo tipas: natūralus kamštis
Alergenai: sudėtyje yra sulfitų