La Bollina Monferrato Nebbiolo „Nêuve” D.O.C. rubino raudonos spalvos su oranžiniais atspindžiais sausas vynas. Kvapas: gėlių, šviežių vaisių, citrusinių vaisių ir švelnių prieskonių natos. Skonis: elegantiškas ir rafinuotas, subalansuotos taninų tekstūros vynas. Patiekalai: idealiai tinka su tradiciniais Alto Monferrato patiekalais, pvz. ravioliai su mėsos padažu, grybų rizotas, žvėriena, kepsniai ir brandinti sūriai. Patiekimo temperatūra: 16°-18° C
Vyno gamyba: derliaus nuėmimas spalio pabaigoje. Visos vynuogės renkamos rankomis, o 30 proc. kiekis fermentuojamas iš visos kekės, kad vynas būtų struktūriškas ir ilgaamžis. Fermentacijos temperatūra 26 °C, maceracija trunka apie 16-20 dienų. Brandinimas: malolaktinė fermentacija nerūdijančiame pliene, vėliau 12 mėnesių brandinimas antrojo ir trečiojo perėjimo prancūziško ąžuolo statinėse.
Vynuogių veislė: Nebbiolo
2022 m. derliaus nuėmimas.