Alternativa Bianco Dry „Princess”
Alternativa Dry Bianco - Baltas sausas nealkoholinis vynas gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: sodri, ryškiai šiaudų geltonumo.
Aromatas: žolelių natos, primenančios kvapus nupjautos žolės ir šieno kvapus kartu su gaiviu medaus tonu.
Skonis: intensyvus, subalansuotas, šiek tiek rūgštokas.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 2,5
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 60
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 15
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 2,5
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 8-10 °C
Alternativa Bollicine Bianco Dry „Princess”
Alternativa Sparkling Bianco Dry - Baltas nealkoholinis vynas, gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: sodri ir ryški šiaudų geltona.
Aromatas: žolelių natos, primenančios nupjautos žolės ir šieno kvapus kartu su gaiviu medaus tonu.
Skonis: intensyvus, subalansuotas, saldus.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 7,1
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 140
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 33
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 7,1
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 5-6 °C
Alternativa Bollicine Rosato Extra Dry „Princess”
Alternativa Sparkling Rose Extra Dry - Rozinis nealkoholinis vynas, gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: vyšninė rausva, atspalviai linkę į varį.
Aromatas: vaisių, su lengvomis serbentų, aviečių ir mėlynių natomis.
Skonis: harmoningas ir elegantiškas.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 2,5
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 59
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 14
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 2,5
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 5-6 °C
Alternativa Bollicine White Extra Dry „Princess”
Alternativa Bollicine White Extra Dry - Baltas nealkoholinis vynas, gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: sodri ir ryški šiaudų geltona.
Aromatas: žolelių natos, primenančios nupjautos žolės ir šieno kvapus kartu su gaiviu medaus tonu.
Skonis: intensyvus, subalansuotas, su šiek tiek rūgštele užuomina.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 2,4
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 60
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 15
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 2,5
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 5-6 °C
Alternativa Hug0.0 aperityvas „Princess”
Alternativa Hug0.0 Nealkoholinis aperityvas - Nealkoholinis kokteilis, sukurtas kaip alternatyva originaliam Alto Adige gimusiam receptui ir skirtas tiems, kurie nevartoja alkoholio, bet nori pasimėgauti linksmu ir gaiviu aperityvu. Gėrimas gautas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu, šeivamedžio žiedų sirupas, cukrus, vanduo, mėtų esencija, pridėta anglies dioksido.
Spalva: sodri ir ryški šiaudų geltona.
Aromatas: žolelių natos, primenančios nupjautos žolės ir šieno kvapus kartu su gaiviu medaus tonu.
Skonis: intensyvus, subalansuotas, saldus.
Sudėtis:
Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 14,6
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 170
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 40
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 8,7
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 5-6 °C
Kad gėrimas būtų idealus, rekomenduojame patiekti su ledukais ir keletu šviežių mėtų lapelių.
Alternativa Rosato Dry „Princess”
Alternativa Rosato Dry - Rožinis sausas nealkoholinis vynas gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: vyšninė rausva, atspalviai linkę į varį.
Aromatas: vaisių, su lengvomis serbentų, aviečių ir mėlynių natomis.
Skonis: intensyvus, subalansuotas, su šiek tiek rūgštelės užuomina.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 2,5
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 60
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 15
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 2,5
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 5-6 °C
Alternativa Rosso Dry „Princess”
Alternativa Dry Red - Raudonas sausas nealkoholinis vynas gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: granato raudona, didelio intensyvumo.
Aromatas: su raudonų gėlių natomis.
Skonis: platus ir įmantrus.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 2,5
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 70
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 18
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 2,5
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 8-10 °C
Alternativa Rosso Superiore „Princess”
Alternativa Rosso Superiore - Raudonas nealkoholinis vynas, gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: granato raudona, didelio intensyvumo.
Aromatas: su raudonų gėlių natomis.
Skonis: platus ir įmantrus.
Sudėtis: Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 2,1
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 66
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 16
Baltymai (g/100 ml) < 1
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 1
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 2,1
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 8-10 °C
Aurea Fenice Bollicine White Dry „Princess”
Aurea Fenice Bollicine White Dry - Baltas nealkoholinis vynas, gaunamas iš vyno, vynuogių misos visiško dealkolacijos būdu.
Spalva: sodri ir ryški šiaudų geltona.
Aromatas: gaivus aromatas su šalavijų, pakalnučių ir šeivamedžio uogų užuominomis.
Skonis: apvalus su šiek tiek rūgščiomis natomis, sodrus.
Sudėtis:
Bendras alkoholio kiekis (tūrio proc.) < 0,05 proc.
Redukuojantis cukrus (g/100 ml) 4,5
Energetinė vertė (Kj/100 ml) 98
Energetinė vertė (Kcal/100 ml) 23
Baltymai (g/100 ml) < 0,5
Bendras riebalų kiekis (g/100 ml) < 0,5
Bendras angliavandenių kiekis (g/100 ml) 4,5
Sudėtyje yra sulfitų. Be konservantų, pasterizuotas.
Tinkamumo vartoti terminas 24 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 5 dienas.
Vartojimo temperatūra 5-6 °C