Showing 1–12 of 16 results

Atos Corte Medicea

37,99 
Corte Medicea Atos 2020 yra grynas Merlot vynas.  Vyno spalva intensyvi, violetinė, labai tamsi. Puokštė stebėtinai turtinga prinokusių vyšnių, kreminio

Bollina Curtis Nova PACINCO Monferrato

25,99 
Bollina Curtis Nova PACINCO Monferrato vyno  žėrintis rubino raudonumo atspalvis verčia susidomėti jau pirmuoju gurkšniu! Puokštė užburia visu šiuolaikinio Monferrato

Bollina Menas Rosso

17,99 
Bollina Menas Rosso iš Calabria regiono yra gaivus ir vaisinis raudonasis vynas, sudarytas iš Sangiovese, Gaglioppo ir Nerello Mascalese. Skonyje

Bollina Roppolo Primitivo

17,99 
Roppolo Primitivo Puglia yra 100 % Primitivo iš Apulijos. Raudonųjų ir mėlynųjų slyvų aromatas. Gerai subalansuotas ir švelnus skonis. Šį vyną

Bollina Sampei Montepulciano d’Abruzzo

17,99 
Jei ieškote nuostabaus vyno už puikią kainą, Sampei Montepulciano d’Abruzzo yra jūsų pasirinkimas. 100 % Montepulciano vynuogės. Rubino raudonumo su

Corte Medicea Aristeo I.G.T.

24,99 
Aristeo“ išvertus reiškia „geriausias“, o tai tinka šiam 98 balų Super Toskanos vynui, pagamintam iš vienodų Cabernet, Merlot, Sangiovese vynuogių

La Bollina Actarus Primitivo di Manduria D.O.P.

31,99 
Primitivo di Manduria Actarus – ramus raudonas vynas. Tamsiai violetinė, beveik juoda vyno spalva skelbia apie visą primitivo vynuogių veislės

La Bollina Gustin Vino Rosso 2019

19,99 
Vynas yra raudonos rubino spalvos. Sodrus, švelnių taninų, ilgai išliekančio poskonio. Juodųjų vyšnių, uogų aromatas puikiai dera su švelniomis saldymedžio

La Bollina Monferrato Rosso „Bricchetta” D.O.C.

27,99 
Raudonas vynas Vynuogių veislė: Barbera Spalva: Raudona su violetiniais tonais, gili ir intensyvi. Skonis: Patvarus ir sudėtingas skonis, palaikomas būdingo vynuogių rūgštingumo, kuris suteikia šiam vynui patvarumo ir gaivumo, nepaisant jo brandinimo. Aromatų puokštė: Gervuogių, slyvų ir šviežių vaisių pagrindo aromatai su vanilės, prieskonių, saldymedžio ir kavos potėpiais palieka didžiulės elegancijos ir galios įvaizdį. Rekomenduojama derinti su tvirtais patiekalais, tokiais kaip raudona mėsa, makaronai su sodriais padažais ir stipriais sūriais. Sudėtyje yra sulfitų. Rekomenduojama patiekti 16-18°C Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva Gamintojas: La Bollina,  Italija Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės. Alk. 14%, tūris 0,75 L  

La Bollina Narses Aglianico Campania I.G.T.

17,99 
La Bollina Narses Aglianico Campania I.G.T. – raudonųjų vyšnių, juodųjų serbentų, violetinių ir levandų aromatas rezonuoja su kvepalais. Skonis tankus,

La Bollina Papios Rosso

16,99 
Susipažinkite su Papios raudonuoju vynu iš Sicilijos. Novatoriškame mišinyje lygiomis dalimis derinamos vietinės vynuogės Nero d’Avola ir Nerello Mascalese su