Geter Rosso Marca Trevigiana
Itališkas pirmojo vynuogių spaudimo vynas TRABACCO Novello Rosso Terre di Chieti
La Bollina „Nêuve” D.O.C.
La Bollina Actarus Primitivo di Manduria D.O.P.
La Bollina Cosmo Sicilia Rosso IGT
La Bollina Gustin Vino Rosso 2019
La Bollina Josuè Sicilia Rosso
La Bollina Monferrato Rosso „Bricchetta” D.O.C.
Raudonas vynas
Vynuogių veislė: Barbera
Spalva: Raudona su violetiniais tonais, gili ir intensyvi.
Skonis: Patvarus ir sudėtingas skonis, palaikomas būdingo vynuogių rūgštingumo, kuris
suteikia šiam vynui patvarumo ir gaivumo, nepaisant jo brandinimo.
Aromatų puokštė: Gervuogių, slyvų ir šviežių vaisių pagrindo aromatai su vanilės,
prieskonių, saldymedžio ir kavos potėpiais palieka didžiulės elegancijos ir galios įvaizdį.
Rekomenduojama derinti su tvirtais patiekalais, tokiais kaip raudona mėsa, makaronai su sodriais padažais ir stipriais sūriais. Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 16-18°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 14%, tūris 0,75 L
La Bollina Monferrato Rosso „Minetta” D.O.C.
Raudonas vynas
Vynuogių veislė: Barbera
Spalva: violetinis raudonas vynas su violetiniais atspindžiais.
Skonis: pilnas ir sausas, malonus ir dosnus.
Aromatų puokštė: Vaisinis, aštrus su gervuogių ir saldymedžio bei juodųjų pipirų natomis.
Puikiai dera su makaronų patiekalais, žalia mėsa, kepsniais ir brandžiais sūriais.
Sudėtyje yra sulfitų.
Rekomenduojama patiekti 16-18°C
Platintojas: MB „Vinitaly Lt”, Lietuva
Gamintojas: La Bollina, Italija
Partijos Nr. (A.P.Nr.) žr. ant galinės etiketės.
Alk. 13,5%, tūris 0,75 L